Τα Πράσινα Παπούτσια

Αναδημοσίευση από το blog της Ροδιάς

Το βιντεο αυτο δεν διεκδικει κανενα τιτλο πνευματικης ιδιοκτησιας. Η δημοσια προβολη του, η διαδοση, αντιγραφη κλπ οχι μονο δεν απαγορευονται, αντιθετα επιβαλλονται στο βαθμο που ο καθε ανθρωπος που θα το δει νιωθει αλληλεγγυη, ανθρωπια και αξιοπρεπεια.

Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ αφού διαβάσετε τις Οδηγίες Χρήσης για αρχάριους και αρχάριες ή από εδώ

Σύνδεσμος για άμεση λήψη:
Google Videos

Το video στο YouTube στο blog του Γ. Μαργαρίτη


Post αφιερωμένο εξαιρετικά στον Παναγιώτη,
φοιτητή χημικό μηχανικό στο Α.Π.Θ.

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΑΪ ΣΟΥ

Koυράγιο και δύναμη και στο νεαρό δικηγόρο κ. Χάρη Λαδη, επίσης.
Δεν θα κλειστούμε στα κλουβιά και δεν θα ξαπλώνουμε στους καναπέδες

Ειλικρινά τον τελευταίο καιρό κάθε φορά που ακούω για τα κατορθώματα της ΕΛ.ΑΣ. εκνευρίζομαι όλο και περισσότερο, διαβάζοντας πριν μερικές μέρες στον ΙΟ ένα άρθρο με τίτλο "Η ιστορία ενός ψευδοκράτους" που μιλά για την περίπτωση των Εξαρχείων διαπιστώνω ότι αυτά τα φαινόμενα δεν είναι δυστυχώς κάτι το καινούργιο, βέβαια το ανησυχητικό είναι ότι τελευταία έχουν αρχίσει να γίνονται όλο και ποιο συχνά.

Από την μία ο ξυλοδαρμός του Αυγουστίνου Δημητρίου από την Κύπρο, από την άλλη η εντελώς παράνομη σύλληψη των 49 αθώων φοιτητών, τώρα αυτό που έγινε με τον Παναγιώτη, τα πράγματα δείχνουν πως έχουν αρχίσει να χειροτερεύουν. Βέβαια τα πράγματα δείχνουν πως έχουν αρχίσει να πετυχαίνουν τον απώτερο σκοπό τους, την τρομοκράτηση του κόσμου, αν σκεφτείς για παράδειγμα ότι κάθε φορά που έχει πορεία οι γονείς μου με παίρνουν τηλέφωνο για να μην βγω από το σπίτι.

Και βέβαια εδώ τίθεται και το κατά πόσο λειτουργεί σωστά και η δικαιοσύνη σε αυτή τη χώρα, οπού μπορεί στην περίπτωση των 49 να λειτούργησε όπως έπρεπε, αλλά δεν είναι λίγες οι περιπτώσει όπου η δικαιοσύνη καταδικάζει κωφεύοντας σε όλα εκείνα τα στοιχεία που αντιτίθενται σε αυτό που έχει εκ των προτέρων αποφασίσει. Όπως έκανε άλλωστε και στην περίπτωση του Παναγιώτη ο οποίος και φυλακίστηκε χάρη σε "ισχυρές ενδείξεις" και χωρίς να ληφθούν υπόψιν όλα εκείνα τα στοιχεία που έδειχναν την αθωότητα του.

Κάποτε πίστευα ότι έχουμε δημοκρατία και ότι υπάρχει δικαιοσύνη σε αυτή τη χώρα, αλλά τον τελευταίο καιρό έχω αρχίσει ακόμα κι αυτά δεν δουλεύουν όπως θα έπρεπε.

Σχόλια

Ο χρήστης Rodia είπε…
Μετά τα γεγονότα στο Σύνταγμα, ρώτησα το παιδί μου να μου πει πού ακριβώς βρισκόταν τη στιγμή που έπιανε φωτιά το φυλάκιο του εύζωνα και, ενώ περίμενα να μου δείξει κάποιο σημείο σχετικά μακριά, μου έδειξε το ακριβώς διπλανό στη φωτιά... «και γιατί βρέθηκες τόσο κοντά;» ρώτησα «μαμά, τι λες εκεί ήταν οι φίλοι μου και το πανό μας, να τους αφήσω και να φύγω;» μου απάντησε.

Ευτυχώς, δεν είχαμε πρόβλημα αυτή τη φορά.

:-)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ελληνικός ορθογραφικός έλεγχος στο Evernote

Η εκκλησία διώκει οικολόγο διεκδικώντας χιλιάδες στρέμματα στο Ποικίλο Όρος

Τυχαίες σκέψεις καθώς ξημερώνει